gosia56

gosia56

Złoty Ekspert
[Przepisów: 823]

Trzy warzywa na obiad

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 6

Bardzo pyszny dodatek do obiadu

Trzy warzywa  na obiad Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Trzy warzywa na obiad

 

 

Sposób przygotowania:

Trzy warzywa na obiad
Obieramy kalarepę i marchewki.Marchewkę kroimy w krążki,a kalarepę dowolnie jak.Kalafior dzielimy na rózyczki. Do garnka dajemy marchewkę i kalarepę zalewamy wodą niebardzo jej duzo dodajemy trochę soli zagotowujemy i moment od zagotowania gotujemy następnie dodajemy rózyczki kalafiora gotujemy.Jak warzywa będą miękkie odlewamy wodę zostawiamy trochę dodajemy masło i pieprz i oprószamy mąką którą przesiewamy przez sitko mieszamy .Podajemy na ciepło do obiadu.POLECAM!!!
Trzy warzywa  na obiad
Obieramy marchewkę i kroimy w krązki...
Trzy warzywa  na obiad
Kalafior dzielimy na rózyczki...........