iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Ziemniaczana z fasolką i tuńczykiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem

Ziemniaczana z fasolką i tuńczykiem

Składniki:

Ziemniaczana z fasolką i tuńczykiem

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Ziemniaczana z fasolką i tuńczykiem
Tuńczyka lekko odcedzamy z oleju, dajemy do miski. Natkę pietruszki myjemy osuszamy i drobno siekamy. Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu odcedzamy , studzimy i kroimy w kostkę. Fasolkę obieramy , odcinamy końce i gotujemy w solonej wodzie. Po ugotowaniu odcedzamy studzimy i kroimy w małe kawałki. Wszystkie składniki łączymy z sobą. doprawiamy pieprzem kolorowym świeżo mielonym do smaku.