Sposób przygotowania:
3 Bit
Krem I:
Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu, dodać 2 łyżki cukru więcej jak w przepisie. Istudzić. Utrzeć masło Kasię i 1 paczkę cukru waniliowego, następnie dodać budyń.
Krem II
Kremówkę ubić dodsjąc 3 fix'y, 1 cukier waniliowy i 3 łyżki cukru pudru.
Sposób wykonania:
Blaszkę wyłożyć pergaminem i wykładać warstwami:
1. 3 paczki herbatników
2. Krem budyniowy
3. 3 paczki herbatników
4. "krówka"
5. Krakersy
6. Bita śmietana
Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu, dodać 2 łyżki cukru więcej jak w przepisie. Istudzić. Utrzeć masło Kasię i 1 paczkę cukru waniliowego, następnie dodać budyń.
Krem II
Kremówkę ubić dodsjąc 3 fix'y, 1 cukier waniliowy i 3 łyżki cukru pudru.
Sposób wykonania:
Blaszkę wyłożyć pergaminem i wykładać warstwami:
1. 3 paczki herbatników
2. Krem budyniowy
3. 3 paczki herbatników
4. "krówka"
5. Krakersy
6. Bita śmietana