Sposób przygotowania:
3 BIT z wafelkami i mango
Na dużą blaszkę wykładamy herbatniki, smarujemy masą krówkową i znów układamy herbatniki. Budynie gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Studzimy.
Miksujemy z masłem na puszystą masę. Wafelki kroimy w kosteczkę i dodajemy do masy, mieszamy. Wykładamy na herbatniki.
Masę budyniową pokrywamy herbatnikami. Śmietanę ubijamy na sztywno. Mango obieramy i kroimy w kosteczkę. Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie i studzimy.
Mieszamy z masą śmietankową żelatynę i mango. Wykładamy na herbatniki.
Masę śmietankową posypujemy pokrojonymi w kosteczkę wafelkami.
Chłodzimy w lodówce ( około 2 godzin ). Smacznego ;)
Miksujemy z masłem na puszystą masę. Wafelki kroimy w kosteczkę i dodajemy do masy, mieszamy. Wykładamy na herbatniki.
Masę budyniową pokrywamy herbatnikami. Śmietanę ubijamy na sztywno. Mango obieramy i kroimy w kosteczkę. Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie i studzimy.
Mieszamy z masą śmietankową żelatynę i mango. Wykładamy na herbatniki.
Masę śmietankową posypujemy pokrojonymi w kosteczkę wafelkami.
Chłodzimy w lodówce ( około 2 godzin ). Smacznego ;)
Czekoladka 2