Sposób przygotowania:
3-Bit
Biszkopt kroimy na 3 czesci
1. biszkopt(na to puszka krowki wymiksowac z 0,5 kostki kasi i posmarowac na biszkopt)
2. 2ugą część biszkoptu 1budyn ugotowac w 0,5 szklanki mleka ,jak przestygnie wymieszac z 1/2 kostki kasi. posmarowac na biszkopt.
3. przekladam a na to 0,5kremowki ubic z lyzka cukru pudru 4 zagestniki i wylozyc na biszkopt na wierzch zetrzec czekolade
1. biszkopt(na to puszka krowki wymiksowac z 0,5 kostki kasi i posmarowac na biszkopt)
2. 2ugą część biszkoptu 1budyn ugotowac w 0,5 szklanki mleka ,jak przestygnie wymieszac z 1/2 kostki kasi. posmarowac na biszkopt.
3. przekladam a na to 0,5kremowki ubic z lyzka cukru pudru 4 zagestniki i wylozyc na biszkopt na wierzch zetrzec czekolade