Sposób przygotowania:
3 BIT - ciasto bez pieczenia
Budyń gotujemy wg przepisu na opakowaniu, następnie wsypujemy do niego suchą galaretkę. Gdy masa wystygnie, miksujemy z miękką margaryną.
Gotową masę krówkową przekładamy do garnka, a następnie podgrzewamy, mieszając, żeby się nie przypaliła. Odstawiamy do wystygnięcia.
Śmietanę ubijamy ze Śnieżką.
Układamy warstwami:
1) herbatniki
2) masa budyniowa
3) herbatniki
4) masa krówkowa
5) herbatniki
6) Śnieżka Całość posypujemy startą czekoladą.
Chłodzimy w lodówce około 10 godz. (najlepiej cała noc).
Gotową masę krówkową przekładamy do garnka, a następnie podgrzewamy, mieszając, żeby się nie przypaliła. Odstawiamy do wystygnięcia.
Śmietanę ubijamy ze Śnieżką.
Układamy warstwami:
1) herbatniki
2) masa budyniowa
3) herbatniki
4) masa krówkowa
5) herbatniki
6) Śnieżka Całość posypujemy startą czekoladą.
Chłodzimy w lodówce około 10 godz. (najlepiej cała noc).