Sposób przygotowania:
3 bit na herbatnikach
Na spód blach układamy herbatniki jeden obok drugiego tak by nie było przerw. Masę krówkową wkładamy na parę minut do gorącej wody. Następnie rozsmarowujemy ją na herbatnikach i przykrywamy kolejną warstwą herbatników. Z mleka odlewamy niecałą szklankę a resztę gotujemy z 3 łyżkami cukru. W niecałej szklance mleka rozrabiamy budyń, mąkę i żółtka. Gdy mleko będzie się gotować wlewamy mieszankę budyniową i mieszamy aż zgęstnieje, a następnie odstawiamy w chłodne miejsce by wystygło. Masło ucieramy na puszystą masę i dodajemy stopniowo budyń ciągle ucierając. Gdy krem będzie gotowy wykładamy go na ciastka i pokrywamy kolejną warstwą herbatników. Śmietanę ubijamy ze śmietan fixami i wykładamy na ciasto. Posypujemy startą czekoladą mleczną. Ciasto należy wstawić do lodówki. najlepsze jest następnego dnia.