Sposób przygotowania:
Wuzetka z mascarpone
Biszkopt Białka oddzielić od żółtek, białka ubić na sztywno z cukrem i ubić na lśniąca pianę. Dodać żółtka i delikatne wymieszać. Mąkę ziemniaczaną przesiać z tortową oraz z kakao i dodać do piany dokładnie i delikatnie wymieszać. Wyłożyć na blaszkę z papierem i upiec w temperaturze 180 stopni około 20 minut. Wystudzić.
Krem Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem dodać serek mascarpone i wymieszać. Wyłożyć na biszkopt.
Polewa Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej dodać śmietankę i wymieszać wylać na ciasto rozsmarować i schłodzić okolo 2 godziny.
Krem Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem dodać serek mascarpone i wymieszać. Wyłożyć na biszkopt.
Polewa Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej dodać śmietankę i wymieszać wylać na ciasto rozsmarować i schłodzić okolo 2 godziny.