Sposób przygotowania:
Artystyczny nielad:-)
Bialka ubic na sztywno.Dodac cukier i dalej ubijac ,az nie bedzie krysztalkow.
Na papierze narysowac kolka jakiej sie chce wielkosc i wylozyc na nie bialka.
Ja zrobilam dwa duze i jeden maly do pokruszenia.Wysuszyc w piekarniku 110-130 st.U mnie trwalo to okolo 50 min.
Ubic smietana dodajac pod koniec ubijania cukier waniliowy i kawe.
Maliny zmiksowac.Jesli mrozone,wczesniej rozmrozic.
Na gotowe spody wylozyc lyzka smietane.Na wierzch pokruszyc beze.Zrobic kleksy z musu malinowego.
Podawac .ozna z wieksza iloscia musu.
Na papierze narysowac kolka jakiej sie chce wielkosc i wylozyc na nie bialka.
Ja zrobilam dwa duze i jeden maly do pokruszenia.Wysuszyc w piekarniku 110-130 st.U mnie trwalo to okolo 50 min.
Ubic smietana dodajac pod koniec ubijania cukier waniliowy i kawe.
Maliny zmiksowac.Jesli mrozone,wczesniej rozmrozic.
Na gotowe spody wylozyc lyzka smietane.Na wierzch pokruszyc beze.Zrobic kleksy z musu malinowego.
Podawac .ozna z wieksza iloscia musu.
eli_555
Jojo
wedith1
luna
sloneczko1