Sposób przygotowania:
Babcine miseczki z kiełbasy
Kiełbasę pokroić na plastry i obsmażyć je po jednej stronie na mocno rozgrzanym tłuszczu. Cebulę pokroić w talarki i usmażyć na złoty kolor. Dodać pokrojone pieczarki i smażyć ok 10 min. W tym czasie ugotować jajka na twardo, posiekać je i dodać do pieczarek. Doprawić do smaku sola i pieprzem, Dokładnie wymieszać i nakładać do miseczek z kiełbasy. Posypać tartym serem. Zapiec w nagrzanym piekarniku ok. 15 minut. Podawać z bułeczką. Doskonałe jest do tego czerwone winko. Jeśli podamy z surówką, czy sałatą, będzie doskonała, lekka kolacja.
msewka
Jojo
U mnie bylo podobnie . Nie przypominam sobie farszu ale wiem ze smakowalo.
Fajna kolacja.
Natala1210
dusia30