Sposób przygotowania:
Babeczki kruche z budyniem i owocami
Przygotowanie:
Przygotować i upiec babeczki wg przepisu " babeczki kruche".
Przyrządzić budyń i lekko ostudzić.Owoce umyć i dokładnie osączyć.
Upieczone i ostudzone babeczki napełnić bezpośrednio przed podaniem budyniem,na wierzchu ułożyć maliny ( można dać owoce mieszane) i polać tężejącą galaretką ( przygotowaną z mniejszą ilością wody niż podano na opakowaniu) i wstawić na 20 minut do lodówki.
Przygotować i upiec babeczki wg przepisu " babeczki kruche".
Przyrządzić budyń i lekko ostudzić.Owoce umyć i dokładnie osączyć.
Upieczone i ostudzone babeczki napełnić bezpośrednio przed podaniem budyniem,na wierzchu ułożyć maliny ( można dać owoce mieszane) i polać tężejącą galaretką ( przygotowaną z mniejszą ilością wody niż podano na opakowaniu) i wstawić na 20 minut do lodówki.