Sposób przygotowania:
Babeczki rodzynkowo - migdałowe
Do jednej miski wbić jajka, wlać mleko i olej i wymieszać. Do drugiej wsypać mąkę, proszek do pieczenia, obydwa cukry i rodzynki oraz migdały. Wszystko wymieszać i przesypać do płynnych składników po czym szybko wymieszać. Ciastem napełnić foremki do babeczek i piec je przez 30 minut w 170 stopniach. Upieczone wystudzić i opcjonalnie można posypać cukrem pudrem.
![Babeczki rodzynkowo - migdałowe Babeczki rodzynkowo - migdałowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-rodzynkowo-migdalowe-283340.jpg)
![Babeczki rodzynkowo - migdałowe Babeczki rodzynkowo - migdałowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-rodzynkowo-migdalowe-283341.jpg)
![Babeczki rodzynkowo - migdałowe Babeczki rodzynkowo - migdałowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-rodzynkowo-migdalowe-283342.jpg)