Sposób przygotowania:
Babeczki z bitą śmietaną i owocami
Mąkę i proszek do pieczenia wsypać do miski , dodać cukier, sól i margarynę,wszystko należy posiekać na kawałeczki
Następnie dodaćjajka zagnieć szybko ciasto.
Jeśli nie będzie chciało się skleić możesz dodać łyżkę śmietany.Wstawić do lodówki na pół godziny schłodzić ciasto
Starcza na 30 sztuk ciastek kruchych Po pół godzinie ciasto wyjmujemy z lodówki i wałkujemy, kroimy na małe kwadraty i oblepiamy foremki najpierw je delikatnie masłem smarujemy
Dekorujemy babeczki śmietaną 30 % na to brzoskwinia i jagody
Następnie dodaćjajka zagnieć szybko ciasto.
Jeśli nie będzie chciało się skleić możesz dodać łyżkę śmietany.Wstawić do lodówki na pół godziny schłodzić ciasto
Starcza na 30 sztuk ciastek kruchych Po pół godzinie ciasto wyjmujemy z lodówki i wałkujemy, kroimy na małe kwadraty i oblepiamy foremki najpierw je delikatnie masłem smarujemy
Dekorujemy babeczki śmietaną 30 % na to brzoskwinia i jagody