Sposób przygotowania:
Babeczki z czekoladą z nutką kokosową
W pierwszej kolejności należy przygotować składniki na ciasto kruche. W sposób następujący należy dodawać składniki: mąkę, proszek do pieczenia, cukier puder 90 g, sól, olejek śmietankowy, malibu, masło i jajko wyrobić na jednolitą masę, czekoladę połamać na małe kawałeczki i dodać do ciasta, zagnieść ciasto i zawinąć w folię aluminiową, schłodzić w lodówce przez około 60 minut. Po wyjęciu ciasta z lodówki należy powkładać je foremek przeznaczonych do pieczenia babeczek wysmarowanych wcześniej masłem. Tak przygotowane babeczki piec w temperaturze 190 stopni C przez około 30 minut. Wyjąć babeczki, ostudzić i polać polewą czekoladową- białą. Następnie poukładać na nich kwiatki z masy marcepanowej, posypać posypką do dekoracji oraz cukrem pudrem- 10 g.