Sposób przygotowania:
Babeczki z kremem kajmakowym
Zagnieść ciasto z mąki, żółtek, cukru pudru, margaryny ietany. Wylepić nim foremki beczek. Piec w temp. 180 st.
na złoty kolor. Babeczki wyjąć z foremek. Puszki z mlekiem włożyć do garnka, zalać dużą ilością wody. Gotować 3 godziny, uzupełniając wyparowującą wodę. Ostudzić. Ugotować budyń na mleku, ostudzić. Połączyć z masłem oraz masą, która powstała z mleka skondensowanego. Kremem napełnić ba-beczki. Udekorować śliwkami
na złoty kolor. Babeczki wyjąć z foremek. Puszki z mlekiem włożyć do garnka, zalać dużą ilością wody. Gotować 3 godziny, uzupełniając wyparowującą wodę. Ostudzić. Ugotować budyń na mleku, ostudzić. Połączyć z masłem oraz masą, która powstała z mleka skondensowanego. Kremem napełnić ba-beczki. Udekorować śliwkami