Sposób przygotowania:
Babeczki z masą budyniową
CIASTO KRUCHE : Wszystkie składniki łączymy ze sobą w większej misie , margarynę najlepiej posiekać na mniejsze kawałki i zagniatamy na jednolite ciasto. Schładzamy nasze ciasto około godzinki. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni, foremki do babeczek wylepiamy naszym ciastem i pieczemy babeczeki oko 10 minut .MASA BUDYNIOWA : 15, szklanki mleka wraz z cukrem zagotowujemy. W pozostałym mleku rozrabiamy mąkę wraz z budyniem, dokłądnie mieszając żeby nie było grudek. Do gotującego mleka wlewamy rozrobiony budyń , mieszając energicznie. Odstawiamy do ostygnięcia. Margarynę ucieramy na puch. Do margaryny dodajemy po łyżce ostudzonego budyniu ). Odstawimy do lodówki na jakiś czas, żeby się schłodziła masa.Schłodzona masę wykłądamy na babeczki. Dekorujemy według upodobań :)