Sposób przygotowania:
Babka czekoladowa
Jajka ucieramy z cukrem. Po utarciu stopniowo dodajemy mąkę, mąkę ziemniaczaną, proszek do pieczenia, kakao ,delikatnie mieszany. Na koniec wkładamy majonez i wszystko razem mieszamy. Ciasto przelewamy na blaszkę do babki i pieczemy 45 min w temperaturze 180 stopni. Po wyjęciu babki i piekarnika polewamy czekolada .
![Babka czekoladowa Babka czekoladowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-czekoladowa-340065.jpg)
![Babka czekoladowa Babka czekoladowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-czekoladowa-340066.jpg)
![Babka czekoladowa Babka czekoladowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-czekoladowa-340067.jpg)
![Babka czekoladowa Babka czekoladowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-czekoladowa-340068.jpg)