Sposób przygotowania:
Bagietka z indykiem
Kawałek filetu indyka ugotować w wodzie, wystudzić i pokroić lub też porozrywać rękoma na małe kawałki. Cebule obrać i pokroić w pół plastry. Marchew i gruszkę obrać i zetrzeć na tarce na małych oczkach a kapustę pekińską poszatkować ( nie całą , nieduży kawałek). Warzywa i gruszkę przełożyć do jednej miski. Przygotować sos: w miseczce wymieszać śmietanę majonez otartą skórkę z cytryny i ocet balsamiczny . Doprawić do smaku solą i pieprzem. Sos wlać do warzyw dodać filet i wymieszać całość. Bagietkę pokroić na mniejsze kawałki i naciąć z jednej strony tak by można było ją rozłożyć , następnie posmarować masłem i podsmażyć na rozgrzanej patelni. Do środka bagietek włożyć farsz. Bagietkę złożyć.