patunia87

patunia87

Złoty Ekspert
[Przepisów: 710]

Bajgiel z pieczonym mięsem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszne bajgle z domowym, pieczonym mięsem. Polecam każdemu idealnie nadaje się do pracy, szkoły czy na uczelnie.

Bajgiel z pieczonym mięsem

Składniki:

Bajgiel z pieczonym mięsem

 

  • 2 bajgle
  • 2 grubsze plastry domowego mięsa pieczonego
  • 1 pomidor
  • 1 Garść świeżego szpinaku
  • 2 łyżki drobno siekanej natki
  • Sól i pieprz do smaku
  • Ketchup i majonez do posmarowania

Sposób przygotowania:

Bajgiel z pieczonym mięsem
Bajgle przekrajam wzdłuż. Jedną połówkę smaruję ketchupem a drugą majonezem.

Kładę plaster pieczonego mięsa. Szpinak myję i osuszam kładę na mięso. Garść szpinaku.

Pomidora kroję i kładę dwa plastry na wierzch.

Na koniec posypuję drobno posiekaną natką pietruszki.

Przykrywam drugą połówką bajgla. Smacznego.

Tagi:

kanapka