Sposób przygotowania:
Bezglutenowe ciasteczka z mąki dyniowej bez cukru
Pestki dyni zmiksować w mikserze na pył. Wymieszać z pokrojonym zimnym masłem , jajkiem, przyprawami, proszkiem do pieczenia, słodzikiem i skórką startą z połowy cytryny. Przygotowaną jednolitą masę formować w niewielkie kulki i układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić do zimnego piekarnika, nastawić go na 180 stopni C i piec przez około 15/20 minut. Po tym czasie ciastka wyjąć z piekarnika i lekko wystudzić.
![Bezglutenowe ciasteczka z mąki dyniowej bez cukru Bezglutenowe ciasteczka z mąki dyniowej bez cukru](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bezglutenowe-ciasteczka-z-maki-dyniowej-bez-cukru-299716.jpg)
![Bezglutenowe ciasteczka z mąki dyniowej bez cukru Bezglutenowe ciasteczka z mąki dyniowej bez cukru](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bezglutenowe-ciasteczka-z-maki-dyniowej-bez-cukru-299717.jpg)
![Bezglutenowe ciasteczka z mąki dyniowej bez cukru Bezglutenowe ciasteczka z mąki dyniowej bez cukru](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bezglutenowe-ciasteczka-z-maki-dyniowej-bez-cukru-299718.jpg)
gosiapiotrek23
Jazzowe Smaki