Sposób przygotowania:
Biały blok czekoladowy z ciastkami
Do garnka wlewamy mleko, wkładamy pokrojoną margarynę oraz wsypujemy cukier.
Garnek wstawiamy na gaz i zagotowujemy na małym ogniu, mieszamy.
Następnie wsypujemy mleko w proszku i dokładnie mieszamy do połączenia się składników.
Zdejmujemy z gazu. Markizy kroimy na 4 części i dodajemy do masy mlecznej, mieszamy.
Gotową masę przekładamy do blaszki wyłożonej folią i lekko ugniatamy.
Odstawiamy do ostygnięcia a potem wstawiamy do lodówki na całą noc. Smacznego.
Garnek wstawiamy na gaz i zagotowujemy na małym ogniu, mieszamy.
Następnie wsypujemy mleko w proszku i dokładnie mieszamy do połączenia się składników.
Zdejmujemy z gazu. Markizy kroimy na 4 części i dodajemy do masy mlecznej, mieszamy.
Gotową masę przekładamy do blaszki wyłożonej folią i lekko ugniatamy.
Odstawiamy do ostygnięcia a potem wstawiamy do lodówki na całą noc. Smacznego.
SylaUla
slodkokwasnakuchnia1
Dziękuje