Sposób przygotowania:
Biszkopt z masą kokosową
Białka ubijamy na sztywno razem z cukrem. Dalej ubijając dodajemy po jednym żółtku. Na koniec delikatnie mieszając dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Wylewamy na blaszkę i pieczemy w temp. 170 stopni ok. 40 minut. Chłodzimy i kroimy na 3 części.
Masa: Schłodzoną śmietanę ubijamy na sztywno razem ze śnieżkami. Jak jest już dobrze ubite delikatnie mieszając dodajemy po troszku kokosu.
Przygotowaną masę dzielimy na trzy części.
Przygotowanie: Biszkopt- masa, biszkopt-masa, biszkopt masa. Posypujemy płatkami migdałowymi. Na koniec dekorujemy czekoladą roztopioną w kąpieli wodnej.
Wylewamy na blaszkę i pieczemy w temp. 170 stopni ok. 40 minut. Chłodzimy i kroimy na 3 części.
Masa: Schłodzoną śmietanę ubijamy na sztywno razem ze śnieżkami. Jak jest już dobrze ubite delikatnie mieszając dodajemy po troszku kokosu.
Przygotowaną masę dzielimy na trzy części.
Przygotowanie: Biszkopt- masa, biszkopt-masa, biszkopt masa. Posypujemy płatkami migdałowymi. Na koniec dekorujemy czekoladą roztopioną w kąpieli wodnej.