Sposób przygotowania:
Biszkoptowe babeczki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Jajka utrzeć z cukrem waniliowym,
skórką cytrynową i cukrem kryształem.
Dodać mąkę przesianą przez sitko i
migdały. Foremki do babeczek
nasmarować tłuszczem i napełnić ciastem
Piec w nagrzanym piekarniku przez ok.
20 minut. Wystudzone udekorować śnieżką i
kawałkami truskawek
Jeszcze ciepłe wyjąć z foremek i schłodzić.
Jajka utrzeć z cukrem waniliowym,
skórką cytrynową i cukrem kryształem.
Dodać mąkę przesianą przez sitko i
migdały. Foremki do babeczek
nasmarować tłuszczem i napełnić ciastem
Piec w nagrzanym piekarniku przez ok.
20 minut. Wystudzone udekorować śnieżką i
kawałkami truskawek
Jeszcze ciepłe wyjąć z foremek i schłodzić.