Sposób przygotowania:
Brownie z fistaszkowymi ciasteczkami
Do miski wyłożyć masło orzechowe, dodać cukier, jajko, kefir, olej, mąkę i sodę, wyrobić jednolite ciasto. Uformować 24 jednakowych wielkością kulek.
Do miski wyłożyć miękkie masło, dodać cukier, jajka, mąkę, kakao, sodę, proszek do pieczenia i cukier waniliowy, zmiksować na jednolite ciasto.
Wyłożyć na prostokątną blaszkę o wymiarach 33x21 cm. Kulki ciasta fistaszkowego ułożyć w równych odstępach (w 4 rzędach po 6 sztuk w każdym). Lekko spłaszczyć.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 C, piec ok. 25 minut.
Do miski wyłożyć miękkie masło, dodać cukier, jajka, mąkę, kakao, sodę, proszek do pieczenia i cukier waniliowy, zmiksować na jednolite ciasto.
Wyłożyć na prostokątną blaszkę o wymiarach 33x21 cm. Kulki ciasta fistaszkowego ułożyć w równych odstępach (w 4 rzędach po 6 sztuk w każdym). Lekko spłaszczyć.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 C, piec ok. 25 minut.