Sposób przygotowania:
Brukselka w miodzie i musztardzie
Zagotowujemy wrzątek w garnku, dodajemy 1/2 kostki bulionowej oraz musztardę. Mieszamy. Następnie dodajemy brukselkę i gotujemy przez 10 minut (aż będzie miękka). Każdą ugotowaną brukselkę kroimy na pół, nakładamy na patelnię oraz podsmażamy aż będą rumiane. Całość układamy na talerzu i polewamy delikatnie miodem. Niebo w gębie, po prostu miodzio!
![Brukselka w miodzie i musztardzie Brukselka w miodzie i musztardzie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/brukselka-w-miodzie-i-musztardzie-234894.jpg)
![Brukselka w miodzie i musztardzie Brukselka w miodzie i musztardzie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/brukselka-w-miodzie-i-musztardzie-234895.jpg)
![Brukselka w miodzie i musztardzie Brukselka w miodzie i musztardzie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/brukselka-w-miodzie-i-musztardzie-234896.jpg)