Sposób przygotowania:
Brzoskwinie faszerowane pastą z tuńczyka
Brzoskwinie wyciągnąć z puszki i pozostawić do obcieknięcia z soku. Tuńczyka rozdrobnić widelcem. Cebulę bardzo drobno posiekać. Jajka drobno posiekać, lub zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Dodać majonez, musztardę oraz jogurt i delikatnie wymieszać. Doprawić do smaku i ponownie delikatnie wymieszać.
Taką pastę przełożyć do worka cukierniczego, bądź szprycy i nafaszerować brzoskwinie.
Oliwki, rzodkiewkę kroimy w plasterki, paprykę konserwową w małe paseczki i układamy dekoracyjnie na paście.
Dodajemy zieleninkę i gotowe układamy na talerzu i schładzamy. Smacznego !!
Dodać majonez, musztardę oraz jogurt i delikatnie wymieszać. Doprawić do smaku i ponownie delikatnie wymieszać.
Taką pastę przełożyć do worka cukierniczego, bądź szprycy i nafaszerować brzoskwinie.
Oliwki, rzodkiewkę kroimy w plasterki, paprykę konserwową w małe paseczki i układamy dekoracyjnie na paście.
Dodajemy zieleninkę i gotowe układamy na talerzu i schładzamy. Smacznego !!