Sposób przygotowania:
Canneloni z farszem serowo-pomidorowym
Najpierw pasta serowa: ucieramy twaróg z gorgonzolą, dodajemy jogurt, aby było łatwiej i przyprawiamy pieprzem oraz ziołami.
w garnuszku przesmażamy cebulkę, potem chwilę dusimy, aby była w miarę miękka, dodajemy pokrojone w kostke pomidory i dusimy do redukcji nadmiaru płynu. Przyprawiamy pomidory i wyłączamy gaz, wtedy dodajemy do nich pastę i mieszamy, aż powstanie gęsta pasta. Schładzamy pastę, aby łatwiej było nią nadziewać i robimy to :) Smacznego
w garnuszku przesmażamy cebulkę, potem chwilę dusimy, aby była w miarę miękka, dodajemy pokrojone w kostke pomidory i dusimy do redukcji nadmiaru płynu. Przyprawiamy pomidory i wyłączamy gaz, wtedy dodajemy do nich pastę i mieszamy, aż powstanie gęsta pasta. Schładzamy pastę, aby łatwiej było nią nadziewać i robimy to :) Smacznego