Sposób przygotowania:
Cappucino
Białka ubić z cukrem.Dodać kokos wymieszany z proszkiem do pieczenia i lekko wymieszać łyżką.Piec na blasze wyłożonej pergaminem w temp. 150 C. Odlać pół szk mleka i wymieszać w nim obydwie mąki.Pozostałe mleko zagotować z cukrem,cukrem waniliowym i wlać rozrobioną mąkę.Tak przygotowany budyń ostudzić. Następnie utrzeć margarynę i dodawać po łyżce zimny budyń.Na koniec wsypać cappuccino(po trochu) i wymieszać. przełożenie ciasta: biszkopt,krem,ciasto kokosowe,krem,biszkopt. Można też biszkopt zostawić w całości,posmarować go kremem i przykryć ciastem kokosowym.Wierzch ciasta polać polewą lub roztopioną czekoladą(1 czekolada + 4 łyżki oleju rozpuścić na parze,lekko przestudzić i polać ciasto)
zofijka