Sposób przygotowania:
Cebula z keczupem
Na sam początek cebulę obieramy ze zbędnej i osuszonej skórki kroimy w plasterki, każdy plasterek oprószamy z każdej strony przyprawą uniwersalną, cukrem, pieprzem i solą. I dokładamy na 1 godzinę w lodówce.Następnie z jajek, mąki i 3 szklankami wody przygotowujemy naleśnikowe ciasto, i znowu przyprawiamy solą przyprawą uniwersalną i pieprzem.Po wymieszaniu odkładamy na pół godziny do lodówki.Po schowaniu do lodówki zabieramy się za rozgrzanie oleju na patelni. Po wyciągnięci wszystkich składników z lodówki zabieramy się za końcowy etap.Plasterki cebuli obtaczamy w przygotowanym cieście, po obtaczaniu smażymy z obu stron ok. 10 minut. Usmażone plasterki kładziemy na papierowy ręcznik żeby osączyć cebulę. Przed podaniem potrawy dekorujemy keczupem.