Sposób przygotowania:
Chili Con Carne z białą fasolą
Cebulę kroję w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewam olej i dodaję cebulę. Smażę na rumiano. Dodaję mielone mięso z indyka.
Następnie dodaję sól i pieprz, przyprawę do chili con carne mieszam. Dodaję przecier pomidorowy.
Następnie dodaję fasolę z puszki. Natkę pietruszki bardzo drobno siekam dodaję do całości.
Duszę aż całość będzie gęsta. Na koniec gotuję ryż w osolonej widzie tak jak na instrukcji na opakowaniu. Podaję na ciepło.
Następnie dodaję sól i pieprz, przyprawę do chili con carne mieszam. Dodaję przecier pomidorowy.
Następnie dodaję fasolę z puszki. Natkę pietruszki bardzo drobno siekam dodaję do całości.
Duszę aż całość będzie gęsta. Na koniec gotuję ryż w osolonej widzie tak jak na instrukcji na opakowaniu. Podaję na ciepło.