Sposób przygotowania:
Chińska fantazja
Grzyby mun namoczyć w wodzie przez 15min. i ugotować do miękkości.Ryż ugotować w\g przepisu na opakowaniu.Pierś umyć,osuszyć,pokroić na paski,.Na patelni rozgrzać oliwę i obsmażyć mięso,dodać pokrojoną w piórka cebulę i przyprawę 5 smaków,mieszać od czasu do czasu.Kiedy cebula się zeszkli dołożyć fasolkę i marchew z grochem.W tym samym czasie przygotować fix w\g przepisu na opakowaniu.Gdy mięso i warzywa lekko się podduszą przełożyć do garnka i zalać fixem,wymieszać i dusić na wolnym ogniu.Jeśli całość będzie za gęsta można dolać trochę wody lub bulionu.Miękkie grzyby perzelać zimną wodą i pokroić na paseczki.Dodać do garnka i wymieszać.Na koniec w razie potrzeby przyprawić solą i pieprzem.Podawać z ugotowanym ryżem.