Sposób przygotowania:
Chleb otrębowy w diecie Dukana
Wszystkie składniki dobrze zmiksować za pomocą miksera (ciasto będzie rzadkie, ale takie ma być!) Przełożyć je do keksówki o wymiarach 19x8 cm wysmarowanej masłem i obsypanej otrębami. Odstawić przykryte ściereczką w ciepłe miejsce na około 30-60 minut.
Piec w 200 st.C przez około 10 minut. Następnie obniżyć temperaturę do 180 st.C i piec jeszcze przez około 15 minut. Upieczony chlebek wyjąć z piekarnika i ostudzić na kratce. Smacznego!
(inspiracja/źródło: Moje Wypieki)
Piec w 200 st.C przez około 10 minut. Następnie obniżyć temperaturę do 180 st.C i piec jeszcze przez około 15 minut. Upieczony chlebek wyjąć z piekarnika i ostudzić na kratce. Smacznego!
(inspiracja/źródło: Moje Wypieki)