Sposób przygotowania:
Chlebki pita z farszem
Sos:
czosnek obrać , przepuścić przez praskę dodać majonez , ketchup i wymieszać .
Nadzienie:
Mięso umyć i pokroić w kostkę. Do oleju dodać przyprawy wedle uznania wymieszać i następnie wymieszać z mięsem wstawić do lodówki na ok 1godzinie. Mięso wyjąc po tym czasie i usmażyć. Żółty ser zetrzeć na tarce. Paprykę i pomidora pokroić w kostkę. Kapustę posiekać
Przygotowanie:
Chlebki pita rozkroić, zrobić kieszonkę posmarować sosem, dodawać dodatki warstwami i zajadać :)
czosnek obrać , przepuścić przez praskę dodać majonez , ketchup i wymieszać .
Nadzienie:
Mięso umyć i pokroić w kostkę. Do oleju dodać przyprawy wedle uznania wymieszać i następnie wymieszać z mięsem wstawić do lodówki na ok 1godzinie. Mięso wyjąc po tym czasie i usmażyć. Żółty ser zetrzeć na tarce. Paprykę i pomidora pokroić w kostkę. Kapustę posiekać
Przygotowanie:
Chlebki pita rozkroić, zrobić kieszonkę posmarować sosem, dodawać dodatki warstwami i zajadać :)