Sposób przygotowania:
Chrupiący kurczak
Filety umyj i pokrój w paski.
Czosnek obierz i posiekaj.
Jogurt zmieszaj z przyprawą do kebaba..
dodaj czosnek. Dokładnie wymieszaj.
Powstałą marynatą zalej kawałki kurczaka. Wymieszaj.
Odstaw na 2 godz do lodówki.
po tym czasie wyjmij mięso z marynaty.
Krakersy pokrusz..
Mięso obtaczaj w pokruszonych krakersach.
Smaż na rozgrzanym, głębokim oleju.
Czosnek obierz i posiekaj.
Jogurt zmieszaj z przyprawą do kebaba..
dodaj czosnek. Dokładnie wymieszaj.
Powstałą marynatą zalej kawałki kurczaka. Wymieszaj.
Odstaw na 2 godz do lodówki.
po tym czasie wyjmij mięso z marynaty.
Krakersy pokrusz..
Mięso obtaczaj w pokruszonych krakersach.
Smaż na rozgrzanym, głębokim oleju.