Sposób przygotowania:
Pasta chrzanowa ze startymi jajkami
Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać ze skórki.
Masło włożyć do rondelka i stopić, lekko wystudzić.
Do miseczki wyłożyć chrzan ze słoiczków, dodać ciepłe masło roztopione i wymieszać. Do chrzanu zetrzeć wystudzone ugotowane jajka całe na grubej tarce. Wszystko dobrze wymieszać, przyprawić solą i pieprzem, dodać majonez. Gotowe wymieszane wstawić do lodówki aby składniki się przegryzły.
Dobre jest na drugi dzień.
Masło włożyć do rondelka i stopić, lekko wystudzić.
Do miseczki wyłożyć chrzan ze słoiczków, dodać ciepłe masło roztopione i wymieszać. Do chrzanu zetrzeć wystudzone ugotowane jajka całe na grubej tarce. Wszystko dobrze wymieszać, przyprawić solą i pieprzem, dodać majonez. Gotowe wymieszane wstawić do lodówki aby składniki się przegryzły.
Dobre jest na drugi dzień.