Sposób przygotowania:
Ciasteczka brownie
Czekoladę łamiemy na kawałki. Masło i czekoladę rozpuszczamy. Studzimy. Jajka wraz z cukrem ubijamy na puszystą masę. Dodajemy powoli płynny tłuszcz i czekoladę. Miksujemy. Dodajemy mąkę i proszek do pieczenia. Miksujemy.
Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Układamy na blaszce po 1-2 łyżki ciasta. Między ciastka powinna być pewna odległość, gdyż urosną w trakcie pieczenia.
Ciastka pieczemy około 10 minut w 180 stopniach. Studzimy. Dowolnie dekorujemy.
Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Układamy na blaszce po 1-2 łyżki ciasta. Między ciastka powinna być pewna odległość, gdyż urosną w trakcie pieczenia.
Ciastka pieczemy około 10 minut w 180 stopniach. Studzimy. Dowolnie dekorujemy.