Sposób przygotowania:
Brownie z Oreo, ciasto mocno czekoladowe
W kąpieli wodnej rozpuścić masło z rozdrobnioną czekoladą. Ostudzić.
W osobnym naczyniu utrzeć całe jajka, z cukrem. Dodać sól, wanilię, mąkę ponownie zmiksować. Dodać masę czekoladową, może być jeszcze ciepła.
Formę wyłożyć papierem do pieczenia, wylać ciasto. W surowym cieście umieścić ciasteczka.
Piec w temperaturze 180-190 ° do 20 minut.
W osobnym naczyniu utrzeć całe jajka, z cukrem. Dodać sól, wanilię, mąkę ponownie zmiksować. Dodać masę czekoladową, może być jeszcze ciepła.
Formę wyłożyć papierem do pieczenia, wylać ciasto. W surowym cieście umieścić ciasteczka.
Piec w temperaturze 180-190 ° do 20 minut.
marietta
Marysia Gandzia