Sposób przygotowania:
ciasteczka francuskie na słono
Małe ciasteczka z serem lazur - z ciasta wycinamy niewielkie kwadraty, na srodku kladziemy kawalek serka lazur i rogi zawijamy do srodka, tak zeby serek nie wyplynal.
Okrągle zawijasy z szynka parmenska - pasek ciasta i pasek szynki kolo siebie i zwijamy jak swiderek, nastepnie konce laczymy ze soba.
mini hot dogi - parowki na pol. polowke parowki kladziemy po przekatnej na duzym kwadracie z ciasta i rogi do siebie. mozemy dodac do hot dogow ser zolty albo reszte lazura.
wszytsko ukaldamy na eprgaminie i peiczemy jakies 15 minut w 200 stopniach. smacznego! ;)
Okrągle zawijasy z szynka parmenska - pasek ciasta i pasek szynki kolo siebie i zwijamy jak swiderek, nastepnie konce laczymy ze soba.
mini hot dogi - parowki na pol. polowke parowki kladziemy po przekatnej na duzym kwadracie z ciasta i rogi do siebie. mozemy dodac do hot dogow ser zolty albo reszte lazura.
wszytsko ukaldamy na eprgaminie i peiczemy jakies 15 minut w 200 stopniach. smacznego! ;)
marietta
Donnna
marietta