Sposób przygotowania:
Ciasteczka a'la Oreo
Ciasteczka: Mąki, kakao, cukier i sól wymieszać w misce. Osobno zmiksować masło, mleko, jajko i cukier wanilinowy do otrzymania puszystej masy. Obie masy połączyć i zagnieść ciasto, a następnie schłodzić je w zamrażalce prze 15 minut. Rozwałkować ciasto i wyciąć ciasteczka, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia ok. 11-12 min. w 175°C. Dobrze wystudzić. Krem: Miękkie masło utrzeć z kremówką na puszysta masę. Wymieszać mleko w proszku, cukier puder i cukier waniliowy i dodawać stopniowo do masła z kremówką aż masą będzie jednolita. Masę nakładać na wystudzone ciasteczka rozsmarowując nożem i nieco dociskając górnym ciasteczkiem. Pozostawić w lodówce na 1h.