Sposób przygotowania:
Ciasteczka owsiane z bananem i orzechami
Banana i orzechy kroimy na drobno, banana rozgniatamy widelcem.
Przekładamy do miski i wsypujemy płatki owsiane. Dodajemy jajko i miód, mieszamy.
Wsypujemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i mieszamy do połączenia się składników.
Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia.
Z ciasta formujemy małe kulki wielkości orzecha włoskiego i układamy na blaszce. Następnie spłaszczamy łyżką i wstawiamy do nagrzanego piekarnika.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 15.
Przekładamy do miski i wsypujemy płatki owsiane. Dodajemy jajko i miód, mieszamy.
Wsypujemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i mieszamy do połączenia się składników.
Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia.
Z ciasta formujemy małe kulki wielkości orzecha włoskiego i układamy na blaszce. Następnie spłaszczamy łyżką i wstawiamy do nagrzanego piekarnika.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 15.