Sposób przygotowania:
Ciasteczka przekładane z kokosem
Ciasto: Z podanych składników zagniatamy ciasto kruche. Odkrawamy po kawałeczku, wałkujemy na ok 2-3 mm i wykrawamy kółka. Kółeczka pieczemy na natłuszczonej blasze przez 10- 15 minut w temp. 180 st. Ostudzone ciasteczka przekładamy marmoladą, smarujemy też boku, które obtaczamy w kokosie bądź w posypce dekoracyjnej. Podamy przepis jest na ok. 100 gotowych ciasteczek. Smacznego!
julcia12437
mika3008
3 rózne zdjęcia- jedno z góry a w dwóch kolejnych chciałam przybliżyć boki- kokosowy i z posypką
edytaha
Mika, pewnie o tym nie wiedziałaś, ale kolejne zdjęcia mają przedstawiać etapy przygotowania, a nie zbliżenia gotowego dania, albo gotowe danie w różnych ujęciach.
mika3008
no tak... dawno tu nie byłam, tylko teraz jak usunę to mi dwa razy więcej punktów poleci. wieczorem napiszę w tej sprawie do moderatora :)