Sposób przygotowania:
Ciastka z masła orzechowego z drobinkami czekolady
Masło utrzeć z cukrem oraz masłem orzechowym do puszystości. Dodawać jajka, dalej ucierając. Dodać ekstrakt i krótko zmiksować. Następnie wsypać mąkę wymieszaną i ponownie zmiksować do połączenia się składników. Na koniec wsypać drobinki czekolady i wmieszać do masy.
Przy pomocy łyżki formować okrągłe ciastka. Umieścić je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, w 3 cm odstępach od siebie. Piec w 180 st.C około 13-15 minut do ładnego zarumienienia.
Upieczone ciastka wyjąć z piekarnika i wystudzić na kratce. Smacznego!
(inspiracja/źródło:jeden z blogów)
Przy pomocy łyżki formować okrągłe ciastka. Umieścić je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, w 3 cm odstępach od siebie. Piec w 180 st.C około 13-15 minut do ładnego zarumienienia.
Upieczone ciastka wyjąć z piekarnika i wystudzić na kratce. Smacznego!
(inspiracja/źródło:jeden z blogów)