Sposób przygotowania:
Ciasto Bananowe
CIASTO;żółtka odzieloic od białek Białka miksowac z cukrem az sie rozpusci.Miksujac dodawac po jednym złotku po łyżece przesianej maki przennej i ziemiaczanej cukier waniliowy proszek do pieczenia i olej.Dokładnie zmiksowac.Dno i boki blachy dokładnie posmarowac olejem i posypac tarta bułką.Wlac ciasto,wierzch wyrównac .Piec 40 minut w temp.180*C.Ostudzic.MASA BANANOWA;kremy smietankowe przygotowac według istrukcji na opakowaniu Dodac proszek budyniowy zmiksowac Jeden banan obac pokroic w mała kostke wymieszac z kremem smietanowym schłodzic w lodówce Pozostałe banany obrac pokroic w plasterki. Ciasto pokroic na dwa krazki nasaczy sokiem bananoym na spodzie ułożyc plasterki bananów posmarowac krememn bananowym przykryc ciastem wyłożyc reszte bananów i krem.