Sposób przygotowania:
Ciasto bananowiec
Dwie szklanki mleka zagotować z cukrem a w reszcie rozmieszać budynie. Wlać do gotującego się mleka i mieszać aż zgęstnieje . Odstawić do ostygnięcia.
Miękką margarynę utrzeć na białą masę dodać sok z cytryny i ostudzony budyń.
Jasne herbatniki wyłożyć na spód blachy na nie wylać 1/3 masy na masie ułożyć plastry bananów przykryć kakaowymi herbatnikami 1/2 masy.
Ułożyć banany i znowu jasne herbatniki na to masa, banany i tężejąca galaretka.
Miękką margarynę utrzeć na białą masę dodać sok z cytryny i ostudzony budyń.
Jasne herbatniki wyłożyć na spód blachy na nie wylać 1/3 masy na masie ułożyć plastry bananów przykryć kakaowymi herbatnikami 1/2 masy.
Ułożyć banany i znowu jasne herbatniki na to masa, banany i tężejąca galaretka.