Sposób przygotowania:
Ciasto biszkoptowe w kokosie
Przygotować ciasto: Żółtka oddzielić od białek. Żółtka utrzeć z cukrem. Białka ubić na sztywną pianę, dodać do żółtek. Mieszając dodawać mąkę, proszek do pieczenia i aromat rumowy. Dokładnie wymieszać, przelać do blachy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 30-40 minut. Kiedy ciasto ostygnie pokroić je na mniej więcej równe kwadraty (wielkość zależy od Was). Przygotować polewę: Margarynę rozpuścić z wodą, dodać cukier, cukier waniliowy i kakao, dobrze wymieszać. gotować na małym ogniu przez około 3 minuty. Kiedy polewa przestygnie wrzucać po jednym kawałku ciasta, tak aby całe ciasto było pokryte polewą. Następnie obtaczać w wiórkach kokosowych, najlepiej to robić za pomocą dwóch widelców, Pozostawić by polewa zastygła.