Sposób przygotowania:
Ciasto Cappuccino
1 ciasto - wykonanie :
Przygotować biszkopt jasny. Po upieczeniu przekroić na 2 części.
2 ciasto - wykonanie :
Białka ubić z cukrem. Dodać kokos z proszkiem do pieczenia i lekko wymieszać. Piec na złoty kolor w temp, 160-180 stopni C. przez 30 min .
Masa - wykonanie :
Mlek, cukier, budyń, mąkę, cukier waniliowy i żółtka zmieszać i ugotować budyń. Masło utrzeć na puch, dodać wystudzony budyń oraz kawę, ciągle ucierając.
Przełożenie placka :
1 ciasto - masa - 2 ciasto - masa - 1 ciasto - polewa .
Smacznego !
Przygotować biszkopt jasny. Po upieczeniu przekroić na 2 części.
2 ciasto - wykonanie :
Białka ubić z cukrem. Dodać kokos z proszkiem do pieczenia i lekko wymieszać. Piec na złoty kolor w temp, 160-180 stopni C. przez 30 min .
Masa - wykonanie :
Mlek, cukier, budyń, mąkę, cukier waniliowy i żółtka zmieszać i ugotować budyń. Masło utrzeć na puch, dodać wystudzony budyń oraz kawę, ciągle ucierając.
Przełożenie placka :
1 ciasto - masa - 2 ciasto - masa - 1 ciasto - polewa .
Smacznego !