Sposób przygotowania:
Ciasto garbate ;)
Zoltka, olej, rum, 1 cukier waniliowy i sol wymieszac. Dodac przesiana máké dobrze poláczyc. wychodzi dosc gesta masa. Blache wylozyc papierem do pieczenia. Rozsmarowac na niej rownomiernie ciasto. Piekarnik rozgrzac na 250° i piec w nim ciasto ok 12-15 minut. W czasie pieczenia urosna gory i doliny w naszym piekarniku :) Wyciágnác z piekarnika i lekko przestudzic. Maslo stopic. Pedzelkiem posmarowac cale ciasto masle i posypac cukrem puderm wymieszanym z waniliowym. Czynnosc te powtorzyc, do wysmarowania calego masla. Pokroic w niewielkie kawalki. Cala przyjemnosc polega na delektowaniu sie pachnacym ciastem.. ktore jest bardzo aromatyczne-waniliowe... i te masleko.... niebo w buzi :) Przechowywac w zamknietym pudelku.