Sposób przygotowania:
Ciasto Heli
Z podanych składników zagnieść ciasto i wyłożyć je na prostokątną blaszkę. Ugotować budynie czekoladowe. Gorące przełożyć na surowe ciasto i równo rozsmarować. Żeby w ciasto nie wsiąknęło zbyt dużo budyniu, polecam uprzednio posypać ciasto cienką warstwą kakao z/lub bułką tartą. Następnie odstawić do wystygnięcia. Margarynę utrzeć z cukrem i stale ucierając dodawać na przemian serek waniliowy i żółtka. Następnie wsypać budynie śmietankowe/waniliowe i wymieszać. Na końcu, lekko mieszając, połaczyć ze sztywną pianą z czterech białek i równo rozłożyć na zimnym budyniu czekoladowym. Wstawić na 40 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C. Po upieczeniu polać polewą czekoladową i posypać wiórkami kokosowymi.