Sposób przygotowania:
ciasto krówka kawowa
ciasto: białka ubijamy na pianę, dodajemy cukier i żółtka. Dodajemy mąkę ziemniaczaną i mąkę pszenną razem z proszkiem do pieczenia. Wymieszać delikatnie. Piec ok. 10 min.
krem kawowy: masło utrzeć z cukrem pudrem, dodać rozpuszczoną kawę. Wymieszać.
Upieczone ciasto smarujemy dżemem wiśniowym, następną warstwę stanowi krem kawowy. Następna warstwa to ułożone herbatniki, które smarujemy gotowym kremem krówką. Na koniec oblewamy polewą.
Smacznego!!!!!!!!!!!!!
krem kawowy: masło utrzeć z cukrem pudrem, dodać rozpuszczoną kawę. Wymieszać.
Upieczone ciasto smarujemy dżemem wiśniowym, następną warstwę stanowi krem kawowy. Następna warstwa to ułożone herbatniki, które smarujemy gotowym kremem krówką. Na koniec oblewamy polewą.
Smacznego!!!!!!!!!!!!!
paulka104
Ania_*