Sposób przygotowania:
ciasto krówkowo-budyniowe
blaszkę wykładamy papierem do pieczenia
układamy jedną warstwę herbatnikówna papierze
nakładamy masę krówkową
przekładamy herbatnikami
nakładamy przyrządony budyń waniliowy wg przepisu na odwrocie
i przekładamy tak aż skończą nam sie herbatniki i budyń,ale zostawiamy górę i nakładamy przyrządoną bitą śmietanę wg przepisu na odwrocie opakowania
trzemy mleczną i białą czekoladę na tarce z małymi oczkami
ztartą czekoladę posypujemy na nałożoną bitą śmietanę i wstawaiamy na 12 godzin do lodówki
ŻYCZĘ SMACZEGO.!!!!
układamy jedną warstwę herbatnikówna papierze
nakładamy masę krówkową
przekładamy herbatnikami
nakładamy przyrządony budyń waniliowy wg przepisu na odwrocie
i przekładamy tak aż skończą nam sie herbatniki i budyń,ale zostawiamy górę i nakładamy przyrządoną bitą śmietanę wg przepisu na odwrocie opakowania
trzemy mleczną i białą czekoladę na tarce z małymi oczkami
ztartą czekoladę posypujemy na nałożoną bitą śmietanę i wstawaiamy na 12 godzin do lodówki
ŻYCZĘ SMACZEGO.!!!!